Azja, cydr, wino i piwo – weekend w Szybie Wilson [ZDJĘCIA]

Czas czytania: 1 min.

W Szybie Wilson na Nikiszowcu działo się w ten weekend bardzo wiele – odbyły się dwa festiwale: Festiwal Azjatycki oraz Festiwal piwa, wina i cydru. Byliśmy na obu!

 

Festiwal Azjatycki w Szybie Wilson

W dużej sali obiektu ustawiło się kilkudziesięciu wystawców z branży gastronomicznej, w większości oferujących gorące dania. Był ramen, pierożki gyoza, krewetki i całe mnóstwo mniej lub bardziej znanych, acz zawsze apetycznych przysmaków. 

Festiwal piwa, wina i cydru

Tuż obok rozlokowała się druga impreza, na której można było skosztować niebanalnych piw (byli m.in. ludzie z browaru Hajer czy Piwo z Żuka), cydrów i win z polskich (i nie tylko) winnic.
 

Tagi:

Krzysztof Chmielewski

Dodaj komentarz

Błąd:

Wynik:
Opinia została pomyślnie dodana.
Po przeprowadzeniu weryfikacji, jej treść zostanie udostępniona publicznie.

Trwa wysyłanie komentarza ...

Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników. Wydawca portalu nie ponosi odpowiedzialności za treść.

* pola obowiązkowe